Nyheds sektionen

Strategisk selvværdstæning

Hen over vinterhalvåret vil jeg en til to gange om måneden og i alt 10 gange tilbyde selvværdstræning, som styrker den du er og dit fundament. Du vil med håndfaste strategier og redskaber, mærke en større ro og komme i større balance med dig selv. Jeg vil bestræbe mig på, at så mange moduler som muligt, vil foregå på en onsdag fra kl. 19.30 - 21.00. Alle moduler foregår i tilstødende lokaler på H. P. Hanssens Gade 42 i Åbenrå. Hvert modul slutter med enten en minfulnessøvelse eller en guidet meditation.

Pris: 350 kr. pr gang. MobilePay nr.: 53758 (Det korte nummer, indikerer en erhvervsaftale)

Du kan deltage i de moduler, du synes er relevante for dig, og du kan også deltage i dem allesammen. Du har mulighed for at spare 500 kr, hvis du betaler for alle 10 gange. Du er tilmeldt aftenen, i det øjeblik jeg har modtaget din betaling på mobilePay, og jeg skal som minimum have tre tilmeldte, for at aftenen bliver til noget. Max 12 deltagere.

 

Modul 1

Onsdag d. 11. oktober kl. 19.30 - 21.00

Tema: Grænser. Hvordan og hvornår finder jeg ud af, at jeg kan og må sige fra, uden at være plaget af skyld eller dårlig samvittighed.

Modul 2

Onsdag d. 25. oktober kl. 19.30 - 21.00

Tema: At gøre mere for andre end for sig selv. Konsekvensen af at please andre mennesker eller ved konstant, at ofre sig for nogen eller noget. Forståelsen omkring hvorfor jeg har mit mønster og hvordan jeg stopper med den del, der ødelægger mit selvværd.

Modul 3

Onsdag d. 8. november kl. 19.30 - 21.00

Tema: Kærlighedssprog. Der findes 5 forskellige kærlighedssprog. Bliv klogere på dine nærmestes kærlighedssprog, men især også dit eget. Her bliver du opmærksom på egenkærlighed, og hvordan det virker for dig.

Modul 4

Onsdag d. 22. november kl. 19.30 - 21.00

Tema: Energier. Hvordan får du energi og hvad dræner dig for energi. Jeg demonstrerer her forskellige udgaver, hvor du får muligheden for, at finde din opskrift for, at skabe og holde fast i et dagligt overskud.

Modul 5

Onsdag d. 6. december kl. 19.30 - 21.00

Tema: Følelser. Hvordan håndterer jeg følelser og hvordan forhindrer jeg, at de styrer mit liv. Vi vil her også kigge på, hvad der sker, når vi "pakker" følelser væk. 

Modul 6

Onsdag d. (dato følger) kl. 19.30 - 21.00

Tema: Behov. Hvordan lærer jeg, at dække mine egne behov, uden at være afhængig af, at nogen eller noget f.eks. skal give mig tryghed. At kunne dække egne behov, skaber frihed.

Modul 7

Onsdag d. (dato følger) kl. 19.30 - 21.00

Tema: Skyggesider. Hvad er skyggesider og hvorfor handler det om mig og mit selvværd, når andre menneskers opførsel provokerer mig eller når jeg bekymrer mig om, hvad andre tænker eller siger om mig.

Modul 8

Onsdag d. (dato følger) kl. 19.30 - 21.00

Tema: Mærke efter. Jeg vil her undervise i de grundlæggende mindfulnessprincipper. Du vil få redskaber med, som mindsker stress og tankemylder, og hvordan du kommer ned i kroppen, for at kunne mærke hvad der er rigtig og forkert i dit liv.

Modul 9

Onsdag d. (dato følger) kl. 19.30 - 21.00

Tema: Frygt. Hvad sker der, når bekymring, mistillid eller tvivl styrer vores liv og hvordan kommer jeg ud over rampen.

Modul 10

Onsdag d. (dato følger) kl. 19-30 - 21.00

Tema: Dine potentialer. Dit livsformål med den du er. Vi snakker om det unikke i dig og hvad du skal bruge det til.

 

Workshop: Fordi DU er det VÆRD!

 

Jeg elsker denne workshop, som jeg holder to gange årligt. Her kan du læse lidt mere om, hvilke mennesker den er god for: 

 

Er du utilfreds med hvem du er?
Tilsidesætter du ofte dig selv og dine behov?
Har du svært ved at acceptere fejl du laver?
Har du i perioder mest fokus på alt det negative?
Er du til tider træt af dig selv?
Føler du dig mindre værd i forhold til dine omgivelser?
eller
Vil du bare optimere kvaliteten af dit liv?

 

Så er min workshop helt sikkert noget for dig, for jeg ved hvad der skal til!
Jeg har tidligere i alt for mange år lidt af meget lavt selvværd. Og når jeg endelig var nået dertil, hvor jeg havde det ok med mig selv, kunne en enkelt hændelse vælte hele korthuset. Øv, hvor var jeg træt af det. I dag ved jeg hvorfor det var så svært for mig, at holde fast i mig selv, lytte til mine behov og mærke efter. I dag kender jeg faresignalerne og har nogle helt konkrete redskaber til, hvordan jeg kan holde fast i den jeg virkelig er. Jeg er lige præcis den jeg gerne vil være.


Min workshop handler om DIG. Den handler om hvordan du kender dig selv bedst, og om hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv.

 

Workshoppen afvikles to gange årligt. Er du frisk?
Hvis du tør og har mod på at komme dig selv et skridt nærmere, så send mig en hilsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  . Skriv blot "mere info workshop", så kommer der en grundig beskrivelse af, hvad det koster og hvad du får.