Kæmp for kærligheden

Den 5. September 2011 slår Lena David dørene op, og byder alle kærlighedskæmpere velkommen i hendes praksis KERNELIV på H.P. Hansenssgade 42 i Aabenraa.
Hvert år vælger hundredvis af danskere, at søge rådgivning for at styrke deres parforhold. Nogle føler at de sidder fast i et forhold, hvor det er svært at få tid til hinanden og andre har brug for en hjælpende hånd til at komme videre med en fastlåst livsfase. Måske er drømmen om den sammenbragte familie ikke gået helt som planlagt eller måske taler man gang på gang forbi hinanden? Uanset grunden kræver det mod, at turde kæmpe for kærligheden, og man skal være enige om at kæmpe sammen.
Hos KERNELIV tilbyder Lena David både coaching/parterapi og familievejledning i forhold til sammenbragte familier. Har man behov for at komme alene pga. lavt selvværd, overvægt mm., er der også rig mulighed for det. Lena har uden tvivl valgt et job hun brænder for, og hvor hjertet baner vej for enhver forandring.

Fra tandtekniker til terapeut

Lena David er oprindeligt uddannet tandtekniker, og har i 8 år haft sin egen klink på Jernbanegade i Tinglev.
Både før, efter og imens tænderne blev ordnet på den lille tandtekniker klinik i Tinglev, gik snakken lystigt om både parforhold, sammenbragte familier og personlige kriser. Som tiden gik kunne Lena mærke, at ønsket om at hjælpe mennesker med deres problemer var langt større, end ønsket om at hjælpe dem med deres tænder. Da muligheden bød sig, tog Lena David springet og solgte klinikken.
Først uddannede hun sig til Mastercoach i København. Senere byggede hun på med en Coach / Terapeut uddannelse indenfor strategic intervention. Godt udrustet med både erfaring og gode uddannelser, står hun nu klar til at modtage klienter på hendes praksis KERNELIV i Aabenraa.

Få styr på dit indre kaos


Udgangspunktet i Lena David’s terapi og coaching er at motivere mennesker til handling. Det betyder at man som en del af behandlingen, skal ud i verden og teste sig selv. Når man begynder at ændre sin adfærd, sine tanker og handlemønstre, begynder man samtidig at se tingene i et andet perspektiv . Hos Lena David kommer man ikke til at tale ret meget om sin barndom. I stedet er der fokus på nuet , den korte fortid og hvordan man kan ændre fremtid og få det perfekte kerneliv.

Hent pressemeddelse som Pdf