Skriv til mig

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at skrive en mail til mig. Konsultationstider aftales individuelt eller bookes online her på hjemmesiden.

Du kan anvende formularen herunder og skriv gerne hvis du ønsker at blive ringet op.

Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på: 61752319

 

Påkrævet

 

Persondataloven 2018

Du har sikkert hørt om den nye lov, der er trådt i kraft fra maj 2018. Det betyder i virkeligheden bare, at jeg skal informere dig om, hvordan, hvor, hvorfor og hvor længe jeg opbevarer de oplysninger, du vælger at udlevere her, hvilket er navn, e-mail og telefonnummer.

Dine oplysninger opbevares i et dansk hosting-selskab i Danmark, for at du overhovedet kan få en bekræftigelse på, at du har booket dine tider online. Du vil herigennem også kunne modtage respons på dine mails, opkald og modtage et nyhedsbrev 1-2 gange årligt. Ønsker du at få slettet dine oplysninger, informerer du mig blot via Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Gennerelt bliver dine mails automatisk slettet en måned efter, at jeg har modtaget dem. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, på ovennævnte mail.