Fortrolighed & tavshedspligt

Jeg har i 17 år været vant til, at behandle al information mellem kunder/klienter og mig fortroligt. Derfor er det fuldstændigt naturligt for mig, som behandler, at forholde mig professionel og dermed være bevidst om min tavshedspligt.

Ligeledes er det vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas i min lille "stue" på H.P. Hanssensgade 42 st. tv. Der befinder sig en del forskellige virksomheder i bygningen hvor jeg praktiserer. Er man et meget privat menneske, der ikke ønsker at andre skal vide om samtalerne hos mig, føler man sig derfor ikke blottet når man træder ind af den store hoveddør i Aabenraa. Ingen vil ganske enkelt vide, hvad dit anliggende i huset er.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det er min hensigt at behandle dig med respekt, være aktiv lyttende og forholde mig fordomsfri. Jeg glæder mig til at byde ind med forskellige redskaber og indsigter, mine helt personlige egenskaber og evner, og brænder for at vise dig, at også du kan få det liv du ønsker dig og som du fortjener.

Jeg glæder mig til at møde dig!