Parterapi hos Kerneliv   Familie terapi til sammenbragte familier   Individuel terapi

Trænger i til at genopdage hinanden?


Har i mistet jer selv eller det parforhold i engang havde? Savner i, at kunne nå ind til hinanden? Jeg kan hjælpe jer med at få opløst de blokeringer, som ofte bliver skabt i en travl hverdag, så i kan genopdage hinanden på ny eller skabe magien i jeres parforhold.

Jeg kan guide jer til en sund og kærlig kommunikation, så i får lært helt lavpraktisk, at anerkende og lytte til hinanden, uden at misforstå eller fejlfortolke hinandens velmente og kærlige budskaber.

 

 

 

 

Trænger du til at få helet dine følelser?


Svigt, vrede, frygt og sorg, kan sætte sig som dybe, ikke helende sår på sjælen. Jeg kan hjælpe dig med at komme videre, så du ikke bliver ved med at blive styret af fortiden og af dine negative følelser. Det er vigtigt, at vi har adgang til alle følelser, så længe de ikke overtager kontrollen af vores liv.

En genial kombination af hypnoterapi og healing kan være løsningen.

 

 

 

Bliv den bedste udgave af dig selv


Savner du at mærke glæden boble fra dit inderste jeg? Trænger du til overskud i en travl eller bare triviel hverdag?

Jeg kan hjælpe dig med, at finde ind til din authentiske  kerne. Det der er DIN sandhed til lykke, ro og balance i dit liv og hvor du både mærker dig selv, dine grænser og dine aller dybeste behov. Jeg kan hjælpe dig, med vejen ind til dig selv, med helt konkrete indsigter og redskaber.